Over Thomas schrijft

 

Thomas schrijft niet alleen, soms praat hij ook. Zoals op deze foto.

Hoi, ik ben Thomas. En ik schrijf teksten die je klanten in beweging brengen.

Thomas schrijft staat voor heldere teksten waar je klanten en zoekmachines van smullen. Teksten die lekker lezen en je klant verleiden om in beweging te komen. Zonder poespas of vuile trucjes, gewoon een eerlijk verhaal. Dat werkt namelijk het beste.

Ik help grote en kleine bedrijven met het bedenken en maken van geweldige content. Samen bedenken we welke kant je klant op moet, en daarna doe ik de rest. Zo makkelijk kan het zijn!

Wat heb je aan mij?

Al mijn teksten komen met een gratis portie vakmanschap, betrouwbaarheid en enthousiasme. Ik vind het belangrijk dat we prettig samenwerken en ik zal er alles aan doen om het je naar de zin te maken.

Dat verwacht ik andersom ook van jou, trouwens.

Je profiteert niet alleen van mijn uitgebreide ervaring met schrijven, maar ook van mijn inlevingsvermogen en creativiteit. Want die kwaliteiten heb ik. De eerste doelgroep waar ik geen goede tekst voor kan schrijven, moet volgens mij nog uitgevonden worden.

Ik ben niet de goedkoopste, maar ook niet de duurste. Dat komt omdat ik goed ben in wat ik doe, maar niet rijk hoef te worden. Voor mij is het belangrijkste om plezier te hebben in wat ik doe.

Dat gaat verder dan de teksten die ik schrijf. Ik wil jou en je product of dienst graag leren kennen, omdat dat voor goede teksten zorgt. En dat is voor ons allebei beter.

Wat dacht je ervan, keertje kennismaken?

Als het op ervaring aankomt…

Die heb ik natuurlijk. Ik ben mijn schrijfcarrière begonnen als redacteur voor het personeelsblad van de Belastingtelefoon. Daarna ging ik aan de slag bij DUO, eerst als communicatiemedewerker bij een groot vernieuwingsprogramma, daarna als UX-copywriter voor een nieuw digitaal platform. En ik schreef ook teksten voor de website van DUO.

Vervolgens ben ik de commerciële wereld ingerold en als contentmarketeer aan de slag gegaan.

In de zomer van 2017 ben ik voor mezelf begonnen. Daar dacht ik eigenlijk al langer over na, maar ik durfde niet. Toen ik eindelijk uit m’n comfortzone stapte, kon ik beginnen aan een nieuw hoofdstuk: Thomas schrijft.

Inmiddels werk ik voor meerdere opdrachtgevers aan allerlei leuke projecten zoals websites, folders, blogs, e-books en andere waardevolle content.

Misschien wil je dit ook nog weten.

Misschien ook niet, maar daar kom je maar op 1 manier achter:

  • Ik werk vanuit m’n kantoor in Groningen, maar ik stap graag op de fiets of in m’n auto om je te ontmoeten. Ik vind het ook leuk als je bij mij langskomt.
  • Voor de beste teksten heb ik informatie nodig. Daarom stel ik veel vragen, en luister ik goed naar wat je me te vertellen hebt.
  • Ik draag een woeste baard en maak bozemannenmuziek, maar eigenlijk ben ik een hele lieve jongen.
  • Naast het schrijven van teksten ben ik heel enthousiast over mediteren, persoonlijke ontwikkeling en productiviteit. Ik ben elke dag bezig mezelf nieuwe gewoonten aan te leren.
  • In het weekend zie je me regelmatig in het stadion van FC Groningen. Ik heb zelfs een seizoenskaart. Dat is eigenlijk hetzelfde als een cursus ‘omgaan met teleurstellingen’, maar dan met meer bier en geschreeuw naar de scheids.
  • Je krijgt altijd meer dan je verwacht. Het moment dat je een tekst van me terugkrijgt, moet je oprecht blij maken. Ik ga voor niets minder.

Keertje mee naar de FC?

Of liever gewoon teksten waar je blij van wordt?